Bedrijfsprofiel

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Met ruim 120 medewerkers is Stolze uitgegroeid tot dé specialist voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek. Ons bedrijf is gevestigd in een modern kantoorgebouw in Maasdijk, een goed bereikbare locatie centraal in Westland. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat wij ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel van dienst kunnen zijn met technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

In de afgelopen decennia heeft Stolze, zowel nationaal als internationaal, veel projecten voor tuinbouwbedrijven en andere tuinbouw gerelateerde ondernemingen gerealiseerd. Tevens zijn wij actief op het gebied van utiliteit. Wij kunnen onze disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject.

Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek heel bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.

Your idea, our solutions

Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke wensen van de ondernemer. Wij bundelen de wensen van u als klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau voor uw bedrijf.

Onderscheidend in service

Na het ontwerp van een installatie voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden wij u een heldere oplevering met alle benodigde instructies. Internationaal werken we nauw samen met lokale partners om de service te garanderen en om de klant zo accuraat mogelijk te kunnen bedienen. Vanzelfsprekend staat onze serviceafdeling na de oplevering 24 uur per dag voor u klaar. Bij een storing helpen we u dus snel weer in bedrijf.

Duurzaamheid/MVO

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan steeds hoger op de agenda van de moderne ondernemer en ook bij Stolze. Mede gevoed door constante aanscherping van overheidsregels en wetgeving op het gebied van energie en milieu wordt de tuinbouw gedwongen te blijven zoeken naar innovatieve, duurzame oplossingen. Stolze draagt in het bedenken van deze oplossingen graag haar steentje bij. Op basis van de ervaring en kennis die we in het verleden hebben opgedaan kunnen we op die manier een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Daarnaast is Stolze convenant partner van MVO Westland. Door dit partnership laten we zien op een maatschappelijk verantwoordelijke manier te ondernemen. MVO Westland heeft als doel om er samen met het Westlandse bedrijfsleven voor te zorgen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk geholpen worden. Kijk hier voor meer informatie over MVO Westland.