Wateropslag

Regen-, condens-, giet- en drainwater; er zijn veel verschillende soorten water op de huidige moderne tuinbouwbedrijven. Voor de opslag van al die verschillende soorten water biedt Stolze diverse opslagvormen. Aan de hand van speciale rekenmodellen kunnen we samen met u bepalen wat voor uw situatie de meest optimale opslagvorm en opslagcapaciteit is.

Silo's

Ronde stalen silo's, al dan niet voorzien van een coating. Bekleedt met PE folie en afgedekt met een anti-alg afdekzeil. Silo's kunnen worden geleverd als bouwpakket of compleet worden gemonteerd, eventueel inclusief graafwerk. Wateropslagsilo's worden gebruikt voor de opslag van schoon water (regen-, bronwater), dagvoorraadwater, drainagewater of als rioolbuffersilo.

Bassins

Gegraven bassins van aarden wallen, voorzien van drainage onder het bassin om zowel grondwater als gassen onder het bassin te verwijderen. Het bassin wordt voorzien van PE folie, met een lange levensduur. Om algengroei tegen te gaan kan het bassin afgedekt worden met diverse typen afdekfolie. De wallen worden bekleed met taludbekleding, zodat de wallen in tact blijven en onkruid geen kans krijgt.

Afdekking

Natuurlijk zijn de wateropslagen te voorzien van een afdekking naar keuze. Immers met een afdekking van de watervoorraad blijft de kwaliteit van het water veel beter:

  • Minder algengroei
  • Lagere watertemperatuur
  • Minder blad inwaai
  • Minder verdamping

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.