LED-belichting

LED-belichting biedt veel voordelen zoals hogere opbrengsten, vroegere bloei, snellere wortelgroei/kieming en een betere controle op de plantgroei. Daarnaast heeft LED een langere levensduur en lager energieverbruik.
Stolze is Philips LED Horti Partner. Als geselecteerde dealer van Philips zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van LED belichting. Philips ondersteunt haar partners bij projecten en veldtesten. Dit gebeurt onder andere door de plantfysiologen van Philips, die hun kennis over lichtrecepten beschikbaar stellen bij de opzet en begeleiding van projecten. Ook op het gebied van lichtplannen en installatie worden kennis en ervaringen gedeeld. Wij kunnen daarom diverse oplossingen bieden voor een succesvolle en energiezuinige teelt.

Groenten en Fruit

Wij weten welk licht uw gewas nodig heeft om te groeien. Een LED-oplossing vult het natuurlijke daglicht aan en levert het spectrum en de intensiteit die groenten of fruit nodig hebben, zonder extra warmte te produceren. Nauwkeurig afgestemde lichtrecepten stabiliseren en verbeteren de plantkwaliteit en verhogen uw opbrengst, juist in de wintermaanden. Energiezuinige lampen zorgen voor een effectieve verlaging van de energie- en bedrijfskosten.

Bloementeelt

Uw klanten waarderen de kwaliteit van uw bloemen. Zorg dat uw klanten terugkomen door planten te leveren die altijd gezond zijn en er hetzelfde uitzien. LED kan het natuurlijke daglicht aanvullen of vervangen, op voorwaarde dat ze precies het juiste lichtspectrum en de benodigde intensiteit leveren.
Met het juiste lichtrecept heeft u een volledige vegetatieve en reproductieve controle over uw planten. Daar komt nog bij dat LED-belichting het gemakkelijk maakt de warmteniveaus te regelen.

Producten

Philips GreenPower LED interlighting moduel
De tussenverlichtingsmodule is een bidirectionele verlichtingsmodule voor verlichting tussen hoge planten zoals tomaten.
Leaflet

Philips GreenPower LED toplighting
Philips introduceert een op LED´s gebaseerd topbelichtingsoplossing voor glastuinbouwers die zich eenvoudig laat installeren en geen water nodig heeft voor koelsystemen.
Leaflet

Philips GreenPower LED bloeilamp
De bloeilamp is het energiebesparende alternatief voor een verlengde daglengte voor planten die gevoelig zijn voor de fotoperiode.
Leaflet

Philips GreenPower LED production module
De productiemodule is ontwikkeld voor meerlaagsteelt in een gecontroleerde omgeving met weinig of geen daglicht.
LeafletVoor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen via +31 (0)174 - 513 779 of stuur een e-mail.