Gebouwautomatisering

Priva Blue ID

Voor een comfortabel binnenklimaat is het belangrijk dat u blind kunt vertrouwen op uw gebouwbeheersysteem. De hardware van Priva Blue ID draagt hier voor een belangrijk deel aan bij. De robuustheid van de componenten, de hoogwaardige materialen en de zorgvuldige productie in Nederland staan garant voor maximale zekerheid en continuïteit. Met een hoge mate van flexibiliteit zijn er eindeloze mogelijkheden met betrekking op het koppelen/sturen van producten.

Saia computer

Als betrouwbare partner leveren wij automatiseringsoplossingen voor uw technische infrastructuur. De modulaire opbouw van de Saia PCD apparaten series maakt ze bijzonder flexibel voor individuele vereisten en toekomstige ontwikkelingen. Met lange levenscycli die voldoen aan industriële normen en eenvoudige upgrademogelijkheden is uw investering dubbel beschermd.

De vrij programmeerbare meet-, regel- en besturingssystemen worden gekenmerkt door een allesomvattende openheid en voldoen aan de vereisten van lean automatisering. De toepassing kan eenvoudig en veilig in uw bestaande IT-infrastructuur worden geïntegreerd. Bovendien is het besturingssysteem tot in de details afgestemd op de vereisten van de gebruiker. De op PLC's gebaseerde techniek is bewust duurzaam ontwikkeld: flexibel aanpasbaar en uitbreidbaar, onafhankelijk van hoe de randvoorwaarden veranderen door de omgeving (hardware of software) of toekomstige vereisten.

KNX

De vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, verlichting en toegangscontrole neemt toe. Tegelijkertijd wordt het efficiënter gebruik van energie steeds belangrijker. Meer comfort en veiligheid gekoppeld aan een lager energieverbruik kan alleen met intelligente besturings- en controlesystemen.

KNX is een internationaal erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het wordt gebruikt om apparaten en installaties te automatiseren: van verlichting tot verwarming, van beveiliging tot ventilatie, maar ook audio, video en slimme energiemeters. Omdat alle systemen en componenten zijn te koppelen, vindt de besturing centraal plaats.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.