Watertechniek

In de moderne tuinbouw is een nauwkeurige waterinstallatie onmisbaar. Ieder gewas vergt een andere samenstelling en hoeveelheid water om tot een optimale groei te komen. Stolze ontwikkelt, ontwerpt en installeert watertechnische installaties voor iedere teelt. Het gaat om doordachte installaties die zowel bedrijfszeker als kostenbesparend zijn.

Juist gepositioneerde grondleidingen zijn het fundament voor een goed werkende installatie. Met behulp van graafplannen, getekend met AutoCAD en Inventor, installeren wij al het leidingwerk op de juiste plaats en op het gewenste niveau.

Stolze ontwikkelt, ontwerpt en bouwt in haar eigen afdeling unitbouw units op maat. De unit wordt voorzien van onze eigen schakelpanelen, die plaats bieden aan de volledige pompschakeling, automatisering en PLC's. Alle benodigde componenten, zoals schakelpanelen, pompen, filters en kleppen plaatsen wij volgens een vooraf ontworpen indeling in RVS frames.

Door gestandaardiseerde opbouw van de units is Stolze in staat om een groot deel van het installatiewerk in de werkplaats uit te voeren, zodat de inbedrijfstelling van de unit op locatie vervolgens snel gerealiseerd kan worden.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.

Na de ingebruikname van uw installatie kunt u bij Stolze terecht voor 24/7 service en onderhoud.