Inspecties en onderhoud

Inspecties en onderhoud aan installaties; iedere ondernemer in de (glas)tuinbouw heeft hiermee te maken. Door uw installaties te laten inspecteren en onderhouden weet u zeker dat uw installaties geen achterstallig onderhoud hebben. Stolze kan preventief onderhoud en inspecties op uw installatie uitvoeren volgens de huidige wet- en regelgeving én met de nieuwste technieken. Dit kan voor een eenmalig onderhoud of eenmalige inspectie, maar wij bieden ook complete onderhoudsovereenkomsten voor een langere periode.

Onderhoud aan uw technische installatie begint met het inzichtelijk maken van de staat van uw installatie. Met de verschillende inspecties welke wij aanbieden kunnen wij dit voor u inzichtelijk maken. U ontvangt hiervan na afloop een uitgebreide rapportage. Deze rapportage kan gebruikt worden om preventief onderhoud uit te voeren of de installatie(s) gedeeltelijk aan te passen. Hiermee verlaagt u de kans op ongevallen, brand en productie uitval.

Onze ervaren en veelzijdige inspecteurs voeren onafhankelijke inspecties uit en indien gewenst kunnen zij u direct advies geven over de mogelijkheden voor onderhoud en/of aanpassingen aan uw installatie. U kunt erop vertrouwen dat Stolze altijd optimale service van hoge kwaliteit biedt. Onze medewerkers staan voor u klaar om mee te denken in maatwerk oplossingen welke aansluiten bij uw behoeftes.

Inspecties

Preventief onderhoud

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een aanbieding of meer informatie over preventief onderhoud en inspecties kunt u onderstaand aanvraagformulier invullen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graag ontvang ik een aanbieding / informatie m.b.t.:
* verplicht in te vullen