Utiliteit

Stolze heeft, naast de tuinbouw elektrotechniek projecten, ook een afdeling voor maatwerk projecten voor tuincentra en specialistische oplossingen met affiniteit met de tuinbouw. In binnen- en buitenland passen wij onze expertise toe door middel van eigen gemaakte PLC oplossingen.

Met behulp van een PLC-systeem kan de programmering van machines en apparatuur bestuurd worden. PLC besturing kan ingezet worden voor bijvoorbeeld de bediening van een klimaatsysteem of de bediening van uw verlichting. Stolze vertaalt uw wensen naar een passend PLC-programma. PLC besturing is zeer flexibel en kan bediend worden via een computer, touchscreen of uw smartphone.

De afdeling Utiliteit is daarnaast betrokken bij Research & Development projecten, zoals Vertical Farming. Zo heeft Stolze de klimaatregeling voor Growtainer ontworpen. Growtainer is een volledig op maat ontworpen en geisoleerde container voor het verticaal kweken van een breed scala aan land- en tuinbouwproducten in alle omgevingen en klimaten. Met een PLC voorzien van maatwerk software worden LED belichting, IP camera's, verwarming, koeling, vochthuishouding, ventilatie, irrigatie, meststofdosering en CO2 dosering bestuurd. Het geheel is bedienbaar via een computer, tablet of smartphone.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.