Even voorstellen: Tom Markus

Graag stel ik me via deze weg aan u voor. Mijn naam is Tom Markus, ik ben 28 jaar en geboren en getogen in De Lier. Na mijn studies Werktuigbouwkunde en Technische bedrijfskunde ben ik 3,5 jaar werkzaam geweest als Accountmanager bij Huisman Equipment, leverancier van offshore equipment.

Na 3,5 jaar was ik op zoek naar een andere uitdaging en die heb ik gevonden bij Stolze als Commercieel technisch adviseur. Om mijn functie als adviseur goed te kunnen vervullen, heb ik eerst 3 maanden meegelopen met de service- en elektromonteurs (prachtige tijd) en mijn steentje op een aantal mooie projecten mogen bijdragen. Begin februari ben ik gestart als Commercieel technisch adviseur, waar ik mij uiteindelijk zal gaan specialiseren in elektrotechniek en belichting.

Ik denk dat ik na deze paar maanden wel mag zeggen dat Stolze over een heel gaaf en erg kundig team beschikt, waardoor Stolze zo succesvol is in wat zij doet. Ik heb het in ieder geval nu al erg naar mijn zin bij Stolze en hoop dat er nog vele jaren mogen volgen.

Uiteraard hoop ik ook met u kennis te maken. De komende tijd zal ik dan ook veel klanten en projecten gaan bezoeken. U kunt mij bereiken via +31 622 040 243 of tommarkus@stolze.nl.

Tot ziens!

Groet,
Tom Markus

(22-03-2018)

Terug naar het overzicht