Stolze hoofdsponsor van Jutta Leerdam

Sinds kort zijn wij trotse hoofdsponsor van de Westlandse Jutta Leerdam! De talentvolle schaatsster is pas 18 jaar oud en mag zichzelf nu al wereldkampioen noemen. In februari 2017 werd zij wereldkampioen allround bij de junioren in Helsinki. Daarnaast pakte zij de wereldtitel op de 1500 meter en de ploegenachtervolging.

Jutta schaatst al vanaf haar 11e en al snel was duidelijk dat ze talent heeft voor de schaatssport. Dit schaatsseizoen schaatst Jutta nog bij de junioren, maar vanaf volgend seizoen hoopt zij zich als senior bij een commercieel team aan te kunnen sluiten.

Sport, gezondheid en vitaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij organiseren regelmatig sportieve activiteiten voor onze werknemers en daarnaast vinden wij het belangrijk om sportieve doelen en talenten te steunen. Toen Jutta ons benaderde met het verzoek haar te sponsoren, hoefden we dan ook niet lang na te denken.

Wij wilden graag onze naam aan Jutta verbinden vanwege haar talent en passie voor het schaatsen en haar enorme doorzettingsvermogen. Met haar nuchtere Westlandse mentaliteit verwachten wij dat zij het nog ver gaat schoppen in de schaatssport.

Jutta: "Stolze is een bedrijf dat veel bezig is met gezondheid en sportiviteit en daarom is de combinatie tussen mij als topsporter en Stolze ideaal. Dankzij Stolze als hoofdsponsor is het voor mij mogelijk om een deel van mijn kosten te dekken om mijn doelen te behalen!"

Vanaf oktober beginnen de wedstrijden weer voor Jutta met als hoogtepunten het NK junioren in februari 2018 en het WK junioren in maart 2018 in Salt Lake City. Wij wensen Jutta heel veel succes het komende schaatsseizoen!

(17-08-2017)

Terug naar het overzicht