Stolze participeert binnen het World Horti Center

Wij sluiten aan als nieuwe participant van Demokwekerij Westland, binnen het World Horti Center. Hiermee willen wij bijdragen aan de groei en professionalisering van de tuinbouw. World Horti Center is hét internationale kennis- en innovatiecentrum voor de glastuinbouw. Het wordt een plek waar bedrijfsleven, onderwijs en onderzoekers gaan samenwerken. Het World Horti Center verwacht jaarlijks 25.000 vakbezoekers te zullen ontvangen, van kwekers tot overheden en van technische bedrijven tot retail.

De bouw van het World Horti Center is in volle gang. MBO Westland is vorige week al ingetrokken om alles in te richten en volgende week beginnen de eerste lessen voor de 1.200 studenten. Per 1 oktober a.s. gaat de jaarrond expositievloer open waar bedrijven op het gebied van techniek en toelevering zich kunnen presenteren. Als laatste zal ook Demokwekerij Westland haar intrek nemen in het World Horti Center.

Naast onze participatie zijn wij ook betrokken bij de bouw van het World Horti Center. Wij realiseren de elektrotechnische installatie in het midden gebouw, het expositiegedeelte. Tevens installeren wij de water- en elektrotechnische installatie ten behoeve van de Demokwekerij.

Wij verwachten dat de professionalisering van de tuinbouwbranche door de komst van het World Horti Center zal toenemen, omdat er op één centrale locatie diensten worden geboden op het gebied van educatie, onderzoek én presentatie, voor iedereen uit de internationale tuinbouwbranche. Als innovatief bedrijf in de tuinbouwbranche willen wij graag deel uitmaken van het World Horti Center en ons presenteren op een plek waar continu innovatie plaatsvindt. Wij hebben veel vertrouwen in het succes van het World Horti Center en zijn er trots op dat wij hier onderdeel van mogen zijn.

Links Niels van den Ende (Stolze) en rechts Lex Wubben (World Horti Center).

(21-08-2017)

Terug naar het overzicht