| Integrating success.

Uw software altijd up to date met Stolze en Priva Connected

Priva stapt dit jaar over naar een nieuwe abonnementsvorm met Priva Connected, het servicepakket voor de digitale diensten. Het Priva Service Box-contract komt hierdoor te vervallen. Eén van de veranderingen voor u als klant is dat de installatie van software, die lokaal op uw bedrijf aanwezig is, en de uitvoer van software updates niet meer inbegrepen zijn bij dit Priva pakket. Daarom introduceren wij Stolze Connected, waarbij u met ons een overeenkomst afsluit voor de installatie en updates van uw Priva software, zodat u er zeker van bent dat uw software up to date is en blijft.

Wanneer kiest u voor Stolze Connected?

Wanneer u bij Priva het abonnement Priva Connected afsluit, kunt u bij ons een overeenkomst voor Stolze Connected afsluiten. Als Priva Full Service Partner zijn wij gecertificeerd en krijgen onze monteurs de nodige training op het gebied van Priva software. Wij zorgen ervoor dat uw Priva software, die lokaal op uw bedrijf aanwezig is, op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Daarnaast zorgen we voor een jaarlijkse update van uw software. Met Priva Connected heeft u altijd toegang tot de nieuwste software updates. Wij houden voor u in de gaten wanneer uw software toe is aan een update. Vervolgens plannen wij tijdig een afspraak met u in om de update uit te voeren. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u dat uw software altijd up to date is.

Wat is Priva Connected?

Priva Connected is het servicepakket waarmee u toegang krijgt tot Priva Operator, Priva Alarms en Access Control. Deze online applicaties zijn essentieel om uw kas op afstand te kunnen aansturen. Gezien meer en meer processen digitaal worden beheerd, is het hebben van betrouwbare software en digitale diensten steeds belangrijker geworden. Om die reden is Priva Connected geïntroduceerd. Met het Connected abonnement ontvangt u altijd de laatste softwareversie en bent u verzekerd van een toekomstbestendige oplossing. Dit in combinatie met digitale producten en services helpen uw bedrijfsvoering te vereenvoudigen en beveiligen. Zo kunt u meer tijd en aandacht besteden aan heeft zaken die u belangrijk vindt.

De belangrijkste voordelen van Priva en Stolze Connected:

  • Beheer op afstand het kasklimaat en andere teeltprocessen met online applicaties.
  • Garandeert de prestatie en veiligheid van uw systemen met up to date software.
  • Helpdesk en consultancy om je te helpen wanneer je dat nodig hebt.
  • Installatie door gecertificeerde monteurs.
  • Rechtstreeks contact voor software installatie en updates.

Neem contact op

Wilt u meer weten over Stolze Connected of wilt u gebruik maken van deze dienst? Ons service team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met Robin van Winden via service@stolze.nl of 0174-513779.

Lees verder

Per 1 januari 2022 treedt John van der Wilk als Global Sales Director in dienst bij GreenV, de groep waarvan ook installatiebedrijf Stolze en kassenbouwer
We hoeven niemand uit te leggen dat het uitdagende en vooral kostbare tijden zijn voor telers. Ook nu stelt de tuinbouwsector zich veerkrachtig op en
Priva stapt dit jaar over naar een nieuwe abonnementsvorm met Priva Connected, het servicepakket voor de digitale diensten. Het Priva Service Box-contract komt hierdoor te