| Integrating success.

Geïntegreerd procesmanagement

Klimaatcomputer als basis

Alle tuinbouwsoftware komt samen in de Priva klimaatcomputer. De klimaatcomputer is als het ware de totaaloplossing voor alle tuinbouwautomatisering. Hier worden alle processen en systemen aan elkaar gekoppeld. Met de Priva klimaatcomputer stuurt u gemakkelijk en efficiënt alle technische processen aan die relevant zijn voor het gewas. Van de teelt tot de oogst en van energiebeheer tot het creëren van de juiste teeltomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan de temperatuur in de kas, de luchtvochtigheid, het irrigatiesysteem, de hoeveelheid licht, het bemestingssysteem en de energievoorziening. De verschillende type klimaatcomputers van Priva zijn eenvoudig te bedienen, geven real-time inzicht in de kasgegevens, zijn op afstand te besturen en zijn maximaal beveiligd.

Stolze levert en installeert verschillende klimaatcomputers van Priva. Samen onderzoeken we welk type klimaatcomputer en welke Priva software het beste aansluit bij de processen binnen uw glastuinbouwbedrijf. In samenwerking met onze kennispartner Priva verzorgen we het complete geïntegreerde procesmanagement, voor optimale automatisering en klimaatbeheersing in de kas.

Voorbeelden geïntegreerd procesmanagement

Een tuinbouwbedrijf kan simpelweg niet zonder goede klimaatcomputer. Het is de basis van de automatisering in iedere kas. Stolze heeft dan in samenwerking met Priva ook al veel glastuinbouwbedrijven geholpen aan de juiste procescomputer.

Voorbeelden geïntegreerd procesmanagement

Een tuinbouwbedrijf kan simpelweg niet zonder goede klimaatcomputer. Het is de basis van de automatisering in iedere kas. Stolze heeft dan in samenwerking met Priva ook al veel glastuinbouwbedrijven geholpen aan de juiste procescomputer.

Priva klimaatcomputers en tuinbouwsoftware

Priva Connext

De Priva Connext monitort en regelt alle processen: klimaat, licht, irrigatie, water- en energiemanagement. Deze geavanceerde klimaatcomputer verbindt alle systemen en sensoren in de kas.

Priva Operator

De Priva Operator is een online applicatie waarmee u real-time toegang heeft tot alle kasgegevens en instellingen. Vanaf uw mobiele telefoon, laptop of tablet heeft u eenvoudig 24/7 inzicht en de mogelijkheid om processen aan te sturen.

Priva Office Direct

Priva Office Direct is het bedieningsprogramma voor de Priva Connext klimaatcomputer. Zo haalt u het beste uit uw klimaatcomputer. Met één simpele muisbeweging past u bijvoorbeeld de kastemperatuur aan.

Priva Compact CC

Deze klimaatcomputer regelt de meest essentiële processen voor diverse kassen en tunnels. Met de gebruiksvriendelijke bediening regelt u gemakkelijk het klimaat, de irrigatie, verlichting, CO2 en energie.

Priva Compass

Priva Compass is een gebruiksvriendelijke klimaatcomputer waarmee u eenvoudig het water- en energiegebruik optimaliseert. Met Priva Compass kunt u drie verschillende gebieden besturen: fotosynthese, klimaat en irrigatie.

“Een goede klimaatcomputer is een must voor de proces- en klimaatbeheersing in de kas. Het is een waardevolle investering voor iedere ondernemer in de tuinbouw. De efficiëntie die je ermee wint betaalt zich echt terug. Je haalt gewoon meer uit je teelt, in kwaliteit en productie.”