| Integrating success.

Over Stolze

Welkom bij Stolze, waar ervaring en expertise in de wereld van glastuinbouw samenkomen. Sinds 1969 hebben we onze naam gevestigd als een gerenommeerd bedrijf in de internationale tuinbouwsector. Met een team van meer dan 160 toegewijde medewerkers zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek. Onze thuisbasis is Maasdijk, strategisch gelegen in het hart van het Westland. Vanuit onze vestiging in Aalsmeer kunnen we ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel voorzien van technische oplossingen op maat en 24-uurs service.

De rol van system integrator

Onze kracht is het creëren van volledig geïntegreerde totaalprojecten waarin onze afzonderlijke disciplines naadloos op elkaar aansluiten. Daarom hebben we de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek bewust samengebracht in de organisatie. Uit ervaring weten we dat elke tuinbouwonderneming uniek is. En dus is bij Stolze elke installatie een maatwerkoplossing. We bundelen uw wensen als tuinbouwondernemer met onze kennis als system integrator. Zo ontstaat de optimale installatie die perfect aansluit bij uw glastuinbouwbedrijf, zowel op het gebied van productie als op het gebied van kwaliteit.

Onderscheidend in service

Na het ontwerp van een installatie nemen we het volledige project in beheer, van start tot oplevering. Met ons eigen team en gespecialiseerde onderaannemers installeren we alle componenten en zorgen we voor een vlekkeloze inbedrijfstelling. Iedere installatie wordt opgeleverd met duidelijke en gedetailleerde instructies. Internationaal werken we nauw samen met lokale partners om goede en snelle service te garanderen. Onze serviceafdeling staat uiteraard 24 uur per dag voor u klaar, ook na de oplevering. Bij een storing helpen we u om snel weer operationeel te zijn.

Werken bij Stolze?

Passie voor het vak, werken vanuit je hart, de allerbeste oplossing voor onze klant. Nooit stoppen met leren en blijven ontwikkelen. Deel jij onze passie en ambitie? 

Onze visie

De wereldbevolking groeit, zoet water wordt schaarser en voedselveiligheid staat onder druk. Innovatieve en duurzame technische oplossingen in de professionele glastuinbouwsector zijn een belangrijke schakel in de transitie naar duurzame voedselproductie. Ze dragen bij aan het waarborgen van een goede toekomst voor volgende generaties. Stolze is dé fullservice partner voor professionele tuinbouwondernemingen over de hele wereld. Samen met onze klanten werken we aan innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. We gaan voor langdurige relaties en daar zetten we ons elke dag voor in, bijvoorbeeld door de best mogelijke service te leveren. We besteden tijd en aandacht aan ons wereldwijde netwerk van partners en leveranciers en stellen zo onze kennis en expertise ter beschikking aan de hele wereld.

Onze missie

Stolze is een wereldwijd opererend installatiebedrijf in de professionele tuinbouwsector. Als system integrator vertalen we de wensen van onze klanten naar concrete, technisch hoogstaande oplossingen. Het integreren van disciplines zoals elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek is onze specialiteit. Zo streven we ernaar de onmisbare schakel te zijn voor de internationale tuinbouwsector. Met onze technische kennis en ervaring, servicegerichtheid, flexibiliteit en sterke relaties zijn we een betrokken en betrouwbare partner voor onze klanten. We leveren en realiseren projecten over de hele wereld. We willen ook de beste partner zijn voor service en onderhoud. Dankzij ons uitgebreide netwerk en toegewijde team zijn we in staat deze ambitie waar te maken.

Stolze is dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek voor tuinbouw en utiliteit.

Onderdeel van GreenV

Stolze is onderdeel van GreenV. Met een professioneel netwerk van toonaangevende bedrijven uit de branche biedt GreenV wereldwijd geïntegreerde oplossingen voor diverse teelten, variërend van groenten tot sierteelt en van superfoods tot zacht fruit. Samen vormen we een hecht netwerk. We delen de passie voor de tuinbouw en streven gezamenlijk naar topkwaliteit. De bedrijven die deel uitmaken van GreenV leveren gespecialiseerde tuinbouwkennis en innovatieve oplossingen.

Meer over GreenV is hier te vinden.