| Integrating success.

Nieuwe module: Greenpower LED toplighting force

Onze partner Signify breidt haar toplighting assortiment uit met de nieuwe serie toplighting force en verbetert hiermee het bestaande aanbod modules met een hoger rendement en hogere lichtopbrengst en dimfunctionaliteit. De toplighting force is het ultieme LED-teeltsysteem voor gewassen die veel licht kunnen gebruiken.

Het hele jaar door maximaal licht

De nieuwe module zorgt gedurende het hele jaar voor zomerse omstandigheden, maar dan zonder de warmtestraling van SON-T groeilampen. Er kan tot wel 3600 µmol/s bereikt worden op een bestaande 1040 W aansluiting. Hiermee blijft het energieverbruik gelijk, maar neemt het lichtniveau met 84% toe vergeleken met de nieuwste generatie SON-T lampen.

De toplighting force is verkrijgbaar in twee bundelvormen: een brede bundel die voor uniformiteit zorgt voor lagere kassen en kassen voor hogedraadteelt en een standaard bundel die optimaal rendement biedt en bij genoeg hoogte toch een goede uniformiteit. Wanneer u een zo hoog mogelijk lichtniveau wilt genereren met zo weinig mogelijk groeilampen is toplighting force een slimme investering in LED, zowel voor het vervangen van SON-T als voor het bouwen van een compleet nieuwe installatie.

Vernieuwde compact en lineaire modules

Signify vernieuwt ook het huidige productassortiment voor de compact en lineaire modules. Met nieuwe producten die het rendement optimaliseren, de lichtopbrengst verhogen, de functionaliteit verbeteren en meer regelmogelijkheden ondersteunen. De producten vullen de bestaande LED-lichtoplossingen aan en geven u de middelen om alles uit de markt te halen. Door voorspelbaarheid van groei te optimaliseren, gewaskwaliteit te verbeteren en de opbrengst te verhogen.

De toplighting compact blijft het product bij uitstek voor eenvoudige één op één vervanging van een bestaand SON-T-systeem door LED. Dit jaar is het toplighting compact assortiment aanzienlijk uitgebreid met als doel een oplossing te bieden voor elke behoefte. De toplighting compact LED-groeilampen zijn nu leverbaar met zowel brede als standaard bundels, zodat deze module geschikt is voor kassen van elke hoogte.

Growwise control system

Daarnaast biedt Signify met deze modules ook functionaliteit om te dimmen. Met het GrowWise Control System kunt u, in combinatie met uw eigen klimaatcomputer, het licht dimmen tot 10% van de maximale lichtopbrengst. Dimmen verhoogt het lichtrendement en biedt de mogelijkheid om zonsopgang en zonsondergang na te bootsen.

Naast dat alles is het rendement van de modules verbeterd tot 3,7 µmol/J en wordt bespaard op de totale energiekosten. De modules zijn leverbaar met lichtrecepten voor 200-400 V (520 W) en 277-400 V (645-800 W).

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de GreenPower LED toplighting force of bent u geïnteresseerd in LED belichting? Ons verkoopteam en de plantspecialisten van Signify gaan graag met u in gesprek om tot de perfecte installatie voor uw gewas te komen. Neem hiervoor contact op via verkoop@stolze.nl of 0174-513779.

Lees verder

Krijg volledige flexibiliteit en controle over uw LED belichting met het vernieuwde Philips GrowWise Control System. Met dit systeem kan LED belichting worden gedimd en
Bij Roots, met locaties in Honselersdijk en Zevenhuizen, is de smaak van de tomaat en daarmee ook het recept voor de planten heel belangrijk. Sinds
De verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand komt steeds dichterbij en inmiddels is het gebouw helemaal wind- en waterdicht. Dit is belangrijk, want de afbouw en