Teelt- en oogstregistratie

Iedere ondernemer wil maximale prestaties halen uit zijn productie, arbeid en installaties. Dat kan alleen als de juiste informatie snel beschikbaar en gemakkelijk bruikbaar is. Daarvoor is er Priva FS Performance, dé oplossing voor grote, maar ook voor kleinere bedrijven. Het programma geeft een compleet overzicht van teelt, oogst en arbeid.

Priva FS Performance is een praktisch systeem waarmee alle gegevens van uw bedrijf worden samengebracht en verwerkt tot leesbare en vergelijkbare informatie. Als manager heeft u voortaan real-time inzicht en overzicht in de voortgang. En u kunt eenvoudig (strategische) analyses maken van vitale bedrijfsprocessen. Een aantal handige functionaliteiten vergemakkelijken het dagelijks gebruik voor u:

  • Controle, correctie en validatie; deze state of the art foutherkenning spoort foutieve invoer van uw medewerkers op. Een afwijkende waarde resulteert direct in een waarschuwing en een logisch oplossingsvoorstel, waarmee u deze snel kunt corrigeren.
  • Centrale invoer en beheer van stamgegevens; het betreft alle gegevens met betrekking tot medewerkers, handelingen, locaties en bijvoorbeeld eenheden, voor alle afdelingen en vestigingen. Daarmee wordt de kans op invoerfouten en verwarring een stuk kleiner.
  • Flexibele rapportages; de mogelijkheid om snel en eenvoudig rapportages uit te draaien op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Door het optimale bedieningsgemak kunt u de rapportages zelf opvragen, zonder afhankelijk te zijn van uw managers, op elk moment van de dag.
  • Een portal, die via één beeldscherm toegang biedt tot alle Priva FS programma's en modules. De Priva FS Performance portal biedt u real-time inzicht in wat er nu gebeurt via het FS Dashboard.

Priva FS Performance is uit te breiden met verschillende modules, zoals FS Oogstprognose, FS Arbeidsplanning en FS Teeltregistratie. Ook zijn er koppelingen mogelijk met uw (Priva) procescomputer, sorteermachines en bijvoorbeeld verpakkingslijnen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.