Geïntegreerd procesmanagement

Als u wilt dat uw gewas goed en zo efficiënt mogelijk groeit, is het van belang alles in de kas zeer nauwkeurig te kunnen aansturen. Klimaat, licht, CO2, irrigatie en bediening; met de oplossingen van Priva kunt u het allemaal automatiseren. Wij bieden hiermee een totaaloplossing waarmee u al uw processen en systemen in uw bedrijf aan elkaar kunt koppelen.

Het is belangrijk dat u controle heeft over alle technische processen die relevant zijn voor het gewas; van teelt tot de oogst en van water- en energiebeheer tot het creeëren van het juiste klimaat. Met de Priva procescomputer kunt u eenvoudig de ideale omstandigheden van uw gewas creeëren. De procescomputer geeft u de juiste inzichten, is altijd up-to-date en is op elk moment van de dag op afstand toegankelijk.

Priva Connext

Priva Connext is de meest geavanceerde procescomputer voor de tuinbouw. Of u nu over vijf hectare of honderd hectare beschikt, Priva Connext ondersteunt u bij de centrale aansturing en afstemming van alle processen op het gebied van klimaat, licht, irrigatie, water- en energiemanagement.

De computer anticipeert automatisch op omstandigheden en gebeurtenissen die van invloed zijn op uw teelt, binnen en buiten uw kas. Door alle processen aan elkaar te koppelen, creëert u het meest stabiele klimaat met een optimaal teeltresultaat als gevolg. Natuurlijke hulpbronnen als energie en water worden zo efficiënt mogelijk benut. Hierdoor realiseert u duurzame groei tegen maximaal rendement.

Priva Connext regelt de aansturing van onder andere ramen, energiedoeken, verlichting, verwarmingssystemen, luchtbevochtiging, luchtbehandeling, ketels, WKK's, buffertanks, ontsmettingsapparatuur en meststofdoseersystemen. Geavanceerde regeltechniek zorgt voor de ideale interactie tussen deze systemen.

Priva Office Direct

Priva Office Direct is een geavanceerd bedieningsplatform dat alle mogelijkheden biedt voor het optimaliseren van uw gewas en het klimaat. Dankzij een overzichtelijk en intuïtieve grafische interface is het gebruiksgemak zeer hoog en is direct duidelijk hoe alles werkt. U kunt Priva Office volledig instellen op basis van uw eigen voorkeuren en bedrijfssituatie.

Bijzonder aan Priva Office Direct is het gemak waarmee u bijvoorbeeld de kastemperatuur kunt instellen. Met een enkele muisbeweging kunt u de punten binnen een grafiek naar de gewenste temperatuurcurve slepen en worden de instellingen automatisch aangepast voor alle gekoppelde ventilatie- en verwarmingsregelaars.

Priva Compact

De Priva Compact is de light-versie van de Priva Connext. De Priva Compact procescomputer biedt de basisregelingen voor klimaat en watergift in combinatie met eenvoudige bediening. Het biedt u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke basis voor klimaatbeheersing en is geschikt voor de aansturing van uiteenlopende kascomplexen.

Priva Compass

De Priva Compass procescomputer is een gebruiksvriendelijke computer die zowel irrigatie, klimaat, fotosynthese, water en energie kan regelen voor vier afdelingen. Priva Compass bestaat uit kleine, flexibele hardware en software modules en heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening. Hiermee kunt u elk moment van de dag uw proces monitoren. Met het ingebouwde wifinetwerk kunt u de computer vanaf elk apparaat bedienen, wanneer u maar wilt.

Priva Compass Operator

Priva Compass Operator is een gebruiksvriendelijk bedieningsplatform dat met elk apparaat met internetbrowser te bedienen is. De tijd dat iedereen alleen van een desktop PC gebruik maakte, is voorbij. U gebruikt waarschijnlijk diverse apparaten voor verschillende doeleinden: een smartphone, tablet én een PC.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.