Managementinformatie en arbeidsregistratie

Efficiënte arbeid, meer productie en een groeiend bedrijf: willen we dat niet allemaal? Het begint allemaal met inzicht in processen, arbeid en teelt. Niet alleen grote, maar ook kleinere bedrijven hebben een duidelijk overzicht nodig om hun prestaties te verbeteren, een nauwkeurige productieprognose op te stellen en te besparen op arbeidskosten. Priva FS Performance helpt u om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

Priva FS Performance is een managementinformatiesysteem dat u inzicht geeft in processen, de productiviteit van uw medewerkers en het volume en de kwaliteit van uw productie. Het systeem verzamelt en verwerkt bedrijfsgegevens in overzichtelijke en vergelijkbare informatie. Zo krijgt u grip op elke stap van de het proces, van planten tot aan oogsten en van wegen tot aan verpakken. Het resultaat: essentiële managementinformatie waarmee u de teeltopbrengst beter kunt voorspellen, zodat u de arbeidsplanning daarop kunt afstemmen.

Inzicht in processen, arbeid en teelt

Teelt
Met Priva FS Performance ziet u in één oogopslag hoe het ervoor staat met uw gewas en welke aspecten u eventueel moet aanpassen. Vanuit Priva Office Direct (applicatie om Priva Connext te bedienen) importeert u namelijk de gemeten klimaat- en procesgegevens rechtstreeks in het Priva FS Performance systeem. Met deze gegevens kunt u eenvoudig de ontwikkelingen van uw gewas bijhouden.

 • Bepaal de juiste klimaat- en irrigatiestrategie voor de optimale ontwikkeling van het gewas.
 • Houd eenvoudig de ontwikkeling van uw gewas bij om de klimaatstrategie af te stemmen op de teeltactiviteit.
 • Registreer eenvoudig welke medewerker welke activiteit heeft uitgevoerd en gebruik de resultaten voor de planning van de volgende week.
 • Breng ziekten en plagen, zoals spint en witte vlieg, in kaart op een plattegrond van uw teeltafdeling.
 • Ontvang iedere dag de verwachte productie per teelt en optimaliseer zo uw werkprocessen, zo weet men in de verpakkingshal wat er naar verwachting uit de kas gaat komen om verpakt te worden en weet uw verkoopteam wat er beschikbaar is voor de verkoop.

Verpakking
Priva FS Performance heeft ook een sorteer- en verwerkingsoplossing waarmee u het product gedurende het hele proces kunt volgen. Met de sorteer- en verwerkingsoplossing van FS Performance beschikt u over de juiste informatie en heeft u inzicht in hoeveel er wordt gedaan.

 • Houd bij welke kar of container de buffer binnengaat of verlaat en bekijk door wie, wanneer en waar de inhoud van de kar is geoogst.
 • Koppel uw sorteermachine aan Priva FS Performance en beschik over duidelijke sorteringsinformatie, bestaande uit grootte, kleur en kwaliteit.
 • Verbind uw labelsysteem met Priva FS Performance om te zien hoeveel pakketten welk label hebbben gekregen.
 • Importeer gegevens vanuit de FS Performance database naar een ander systeem zoals ERP op het moment dat het product in de opslagruimte wordt geplaatst.

FS Performance modules

Het Priva FS Performance informatiebeheersysteem is modulair opgezet, zodat u eenvoudig modules kunt toevoegen aan uw FS Performance systeem. U kunt uw Priva FS Performance aanpassen met modules die precies aansluiten op uw persoonlijke wensen en ambities.Via één portal heeft u toegang tot alle beschikbare modules en informatie in het FS Performance managementinformatiesysteem. Een FS Performance portal kan eenvoudig worden geïnstalleerd op zoveel werkstations als gewenst. De portal autoriseert gebruikers met verschillende rollen en op verschillende niveaus.

Redenen om voor FS Performance te kiezen

Registratie van teelt- en oogstresultaten, registratie en analyse van arbeid en productie en het opvragen van rapporten voor het management zijn nu beschikbaar in één pakket: Priva FS Performance.

 • Vergelijken; restaties per teelt, afdeling en vestiging zijn moeiteloos realtime te vergelijken.
 • Voorspellen; nauwkeurige productie- en arbeidsprognoses, altijd gebaseerd op betrouwbare gegevens.
 • Registreren; taalonafhankelijke registratie en gemakkelijk te begrijpen door het gebruik van iconen.
 • Invoeren; de invoertijd is kort door het gebruik van FS Reader en invoerfouten worden automatisch opgespoord en gecorrigeerd.
 • Koppelen; eenvoudig te koppelen aan uw procescomputer, sorteermachine en verpakkingslijn, waardoor uw inzicht nog verder wordt vergroot.
 • Wijzigen; wijzigingen in (seizoens)medewerkers, activiteiten en productiemethodes zijn gemakkelijk en centraal in te voeren voor al uw vestigingen.

Bel voor meer informatie over FS Performance of een vrijblijvende prijsopgave naar +31 174 513 779 of stuur een e-mail.