Waarom stolze?

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de tuinbouw en utiliteit. We zijn dé specialist op het gebied van elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, Priva automatisering en klimaattechniek. Stolze is een financieel gezond en groeiend bedrijf met passie voor techniek.

We zijn een familiebedrijf met een no nonsense mentaliteit. Openheid, gedrevenheid, respect, mensgerichtheid en samenwerking zijn belangrijke cultuurwaarden van Stolze. Ze staan voor hoe wij als collega's met elkaar en met onze relaties willen omgaan. Deze waarden zorgen voor onderlinge communicatie, verbondenheid en betrokkenheid bij de organisatie en bij de collega's. En dit zorgt er weer voor dat het nemen van verantwoordelijkheid, het nastreven van doelen, het behalen van successen en innovatie worden gestimuleerd.

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben. We hebben een actieve personeelsvereniging van waaruit regelmatig gezellige uitjes worden georganiseerd en op vrijdag sluiten we de week af met een borrel in onze kantine of op het terras.

De gezondheid van onze werknemers vinden wij ook erg belangrijk. Daarom staat er elke week vers fruit klaar in de kantine en hebben we het Stolze Sportief programma met elke maand een leuke en sportieve activiteit zoals surfen, volleybal, bootcamp of tennis. Ook doen we mee met sportieve evenementen zoals de Westlandse Ride en de Ride for the Roses.

Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk de openstaande vacatures op onze website. Het is ook mogelijk om via onze website te solliciteren.