Even voorstellen: Linda en Daniëlle

Vanwege de groei van onze service afdeling is het team sinds kort versterkt door Linda van den Berg. Zij is nieuw op de service afdeling, maar niet bij Stolze. Linda werkt sinds 2014 bij Stolze en werkte voorheen op de financiële administratie.

Om de administratie sneller en beter te kunnen afhandelen werkt Linda nu als administratief medewerkster op de service afdeling. Dit houdt in dat zij onder andere service bonnen aanmaakt, de facturatie van service- en werkbonnen verzorgt en reclamaties in behandeling neemt.

Dit doet zij samen met Daniëlle Oosterbeek, een bekend gezicht op de service afdeling. Daniëlle is 12,5 jaar geleden in dienst gekomen om de service afdeling te ondersteunen. De afgelopen jaren heeft zij haar werkzaamheden binnen deze afdeling steeds meer uitgebreid.

Wellicht heeft u de dames al een keer gesproken aan de telefoon, want door de toegenomen drukte ondersteunen zij de service sinds kort bij het aannemen van telefonische storingen.

Mocht u een storing hebben, dan kunt u onze service afdeling in Maasdijk tijdens kantooruren rechtstreeks bereiken op
0174-526 999. Zijn de heren telefonisch niet bereikbaar, dan helpen Linda en Daniëlle u graag om uw storing zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Daarnaast staat onze service afdeling 24/7 voor u klaar met een team van ervaren servicemonteurs.


Op de foto: links Linda van den Berg en rechts Daniëlle Oosterbeek

(23-04-2018)

Terug naar het overzicht