Verhuizing Stolze Aalsmeer

In onze nieuwsbrief van november 2017 hebben we al gemeld dat Stolze Aalsmeer gaat verhuizen, maar nu is het dan eindelijk zover! De afgelopen maanden is er flink verbouwd in het nieuwe bedrijfspand en, ondanks dat we nog niet helemaal klaar zijn, zijn we nu al erg blij met het resultaat.

Zo hebben we op de begane grond een kantoorruimte gecreëerd van 40 m². Het oude kantoor, dat gebruikt zal gaan worden als kantine, is opgeknapt en er is een nieuwe keuken in geplaatst. De oude kantine is ook opgeknapt en aangepast en zal worden gebruikt als vergaderruimte. Daarnaast is er een verdiepingsvloer van ruim 100 m² met eigen trapopgang in gekomen en zijn er in het magazijn diverse nieuwe stellingen geplaatst.

Het nieuwe bedrijfspand sluit aan bij de kwaliteit en uitstraling die wij na willen streven en biedt volop mogelijkheden voor de toekomst. Het pand is gelegen recht tegenover het oude bedrijfspand, maar met 300 m² is het ruim twee keer zo groot. Ons postbusadres en telefoonnummer blijven gelijk, alleen het bezoekadres wijzigt.

De nieuwe adresgegevens zijn:

Stolze Aalsmeer B.V.
Witteweg 40
1431 GZ Aalsmeer

Op dit moment zijn we druk bezig met de inrichting en verhuizing. Vanaf dinsdag 3 april willen we volledig operationeel zijn vanuit ons nieuwe bedrijfspand. Vindt u het leuk om een kijkje te komen nemen? Kom gerust een keer langs, u bent van harte welkom!

(23-03-2018)

Terug naar het overzicht