Even voorstellen: Menno Ruigrok

Graag stel ik me via deze weg aan u voor. Ik ben Menno Ruigrok en ik ben sinds 1 oktober werkzaam bij Stolze als Verkoop binnendienst medewerker. Na een periode van 16 jaar bij Revaho als Verkoop binnendienst medewerker was het tijd voor iets nieuws. Deze functie is bij Stolze nieuw en voor mij een uitdaging om hier vorm aan te gaan geven.

Mijn werkzaamheden zal ik voornamelijk telefonisch en digitaal uitvoeren vanuit ons kantoor in Maasdijk. Het verwerken van afhaalorders is één van mijn werkzaamheden. Als de afhaalorder digitaal of telefonisch wordt doorgegeven, dan zorg ik ervoor dat de materialen voor u klaar gezet worden. Daarnaast ondersteun ik mijn collega's van de buitendienst. In overleg met hen verricht ik werkzaamheden om het offerte- en ordertraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Naast mijn werk bij Stolze ga ik graag wielrennen, skiën en karten. Ook hou ik ervan om lekker uit eten te gaan, daar vind ik echt mijn ontspanning. Ik hoop, zoals vele collega's, op een mooie en langdurige loopbaan bij Stolze. U kunt mij bereiken via
0174-513779 of menno@stolze.nl. Graag tot ziens of aan de telefoon!

Met vriendelijk groet,
Menno Ruigrok

(06-11-2017)

Terug naar het overzicht