Fantastisch eindbedrag voor Ride for the Roses

Op zondag 3 september stond ons bedrijfsteam in de vroege ochtend klaar om deel te nemen aan de 20e editie van de Ride for the Roses. Met ideale weersomstandigheden, een goede voorbereiding én nieuwe fietskleding hadden onze sportieve collega's er veel zin in!

Samen met zo'n 7.000 deelnemers hebben zij 50 of 100 km gefietst om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Zij hebben deze 20e editie als een heel bijzonder evenement ervaren. Het was mooi om te zien hoeveel mensen zich vrijwillig ingezet hebben om van dit evenement een succes te maken.

In totaal is er met de Ride for the Roses een fantastisch bedrag van € 675.461.- opgehaald! Dit jaar wordt het geld besteed aan twee wetenschappelijke onderzoeken naar kanker. Het geeft ons een goed gevoel dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren. Wij willen de organisatie en vrijwilligers van de Ride for the Roses bedanken voor de geweldige organisatie. Natuurlijk willen wij ook onze sponsors hartelijk bedanken voor hun donaties! Wij hopen er volgend jaar weer bij te zijn.

(26-09-2017)

Terug naar het overzicht