Vialux HD-UV 8-12 ook BZG goedgekeurd

Sinds 28 juli jl. is de Vialux HD-UV 8-12 met E-Line module opgenomen in de BZG-lijst van goedgekeurde zuiveringsinstallaties. Priva heeft nu drie gecertificeerde systemen op de BZG-lijst staan. Met inzet van één van deze systemen voldoet u aan de waterzuiveringsplicht 2018.
De Vialux HD-UV 8-12 met E-line module is op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Hieronder een overzicht van de drie gecertificeerde zuiveringsoplossingen van Priva:

Vialux HD-UV 8-12 met E-Line module
Speciaal voor klanten met een HD-UV systeem is de Vialux E-Line module ontwikkeld. Een uitbreidingspakket welke toegepast kan worden op bestaande of nieuwe Vialux HD-UV 8-12 ontsmettingssystemen.

Vialux M-Line met E-Line module
Voor bestaande M-Line gebruikers, maar ook voor tuinbouwondernemers zonder ontsmettingssysteem of met een systeem dat men niet meer wil inzetten, is er een passende oplossing. Met aanschaf van een Vialux M-Line ontsmettingssysteem met E-Line module wordt ontsmetten en behandelen van lozingswater in één systeem geregeld.

Vialux E-Line systeem
Behalve de Vialux E-Line module voor bestaande Vialux systemen is er ook een nieuw systeem ontwikkeld voor alleen behandeling van het lozingswater, de Vialux E-Line. Het Vialux E-Line systeem is gebaseerd op de huidige M-Line met integratie van de E-Line module en is speciaal ontworpen voor behandeling van het lozingswater. Het Vialux E-Line systeem is beschikbaar in vier verschillende varianten.

De zuiveringssystemen worden aangestuurd door de Priva Connext procescomputer, als onderdeel van het totale watermanagement. Wanneer u geen Connext procescomputer heeft, kunt u kiezen voor de standalone uitvoering.

Heeft u vragen over bovenstaande systemen of wilt u vrijblijvend advies over de waterzuiveringsplicht? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en wij bekijken graag welk systeem in uw situatie de beste keuze is.

(18-08-2017)

Terug naar het overzicht