Waarom stolze?

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de tuinbouw en utiliteit. We zijn dé specialist op het gebied van elektro- en watertechniek. Stolze is een financieel gezond en groeiend bedrijf met passie voor techniek. Met ons enthousiaste team realiseren we in overleg met de klant de meest optimale installaties en na de inbedrijfstelling bieden we nazorg met o.a. een 24/7 serviceapparaat. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfscultuur

We zijn een familiebedrijf met een no nonsense mentaliteit. Openheid, gedrevenheid, respect, mensgerichtheid en samenwerking zijn belangrijke cultuurwaarden van Stolze. Ze staan voor hoe wij als Stolze-collega's met elkaar en met onze relaties willen omgaan. Deze waarden zorgen voor onderlinge communicatie, verbondenheid en betrokkenheid bij de organisatie en bij de collega's. En dit zorgt er weer voor dat het nemen van verantwoordelijkheid, het nastreven van doelen, het behalen van successen en innovatie worden gestimuleerd.
Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat we plezier in ons werk hebben. Er worden dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd. En elke vrijdag sluiten we de week af met een borrel in onze kantine of op het terras. Dat is Stolze.